Tuinaanleg

We luisteren graag naar uw wensen, ideeën en smaak en kunnen u daarbij ook adviseren.

Wij bieden een waaier aan van keuzemogelijkheden voor de aanleg van je tuin, oprit, terras, tuinhuis, … . Je kan bij ons terecht voor een volledig totaalpakket.

Tuinaanleg en beplanting

Meer…

Gazons

Voor de aanleg van gazons bestaan er twee mogelijkheden. De ene mogelijkheid is zaaien. Het voordeel van deze methode is dat ze vrij goedkoop en snel is. Anderzijds is er de mogelijkheid van het plaatsen van graszoden. Het plaatsen van grasmatten is arbeidsintensief en duurder dan het zaaien. Het grote voordeel van deze manier is dat er na de plaatsing onmiddelijk een vol gazon aanwezig is dat reeds na enkele dagen betreedbaar is.

Meer…

Afsluitingen en poortjes

Afsluiten en poortjes in hout, draad en beton

Meer…

Aanleg van opritten, parkings en terrassen

Bij het aanleggen van opritten, parkings of terrassen kan gekozen worden uit verschillende soorten klinkers, tegels, hardhout in alle verschillende groottes en kleuren. Dit zowel voor privé als voor de industrie.

Meer…

Grond- en niveleringswerken

Grondwerk is de eerste fase van de aanleg van tuinen. Wij zijn in staat met ons gespecialiseerd materiaal om dit grondwerk goed te verrichten. Voorafgaand aan het grondwerk is het soms nodig bestaande beplanting te rooien. Ook dit is mogelijk met onze eigen machines.

  • Opvoeren van grond om een oppervlakte te verhogen
  • Leveren van aarde, zand, grind…
  • Het vruchtbaar maken van onvruchtbare grond door bemesting

Meer…

Tuinhuizen en carports

Schaapstal of inloopstal, eigen fabrikaat, alle maten mogelijk, prijs op aanvraag. Volledig demonteerbaar, plaatsen op betonplaatvloer.

Meer…

Speeltuin

Meer…

Herstellingen trap en leuning

Herstelling leuning en trap aan de kerk van St Bavo

Meer…

Afwerking muur met afdeksteen arduin

Meer…